söndag 24 januari 2010

Min första award...!


Hej! Tänka sig att en award dök upp på min lilla blogg.

1. Tack, tack Marianne för den utmärkelsen! Marianne har en jättefin blogg i "Trädgårdsvis" och imponerar stort med sin kunskap om odling och trädgård. Läs mer på http://www.tradgardsvis.blogspot.com/

2. Berätta lite om mig...

* Min familj är mitt allt! Älskar att vara hemma och ta det lugnt med min man och våra barn.

* Förutom trädgård - som är ett ganska nytt intresse - ÄLSKAR jag djur, främst hästar. Vi har en liten b-ponny som mina barn rider. Mellandottern är mest intresserad och vi åker till stallet minst ett par timmar varje dag. Med tiden ska jag köpa en egen stor häst och har många drömmar om framtiden på hästryggen.

* Njuter av god mat och gott vin - gärna tillsammans med goda vänner! Älskar italiensk mat, ffa med skaldjur.

* Favoritsäsongen på året är sommaren. Älskar värme och sol! Visserligen har alla årstider sin charm, men på sommaren känns allt extra bra då man kan ha altandörrarna på vid gavel och gränsen mellan ute och inne suddas ut... Att skörda egenodlade kryddor, grönsaker och frukter - det är livet:)

* Jo så är det ju rätt så kul att träffa tjejgänget o parta lite granna... Barnasinnet kommer nog alltid finnas där :)
3. Skicka vidare... oj, till 7 trädgårdsbloggare... det blir lite svårare eftersom jag inte riktigt hinner titta in hos så många.Jag gör helt enkelt så att jag skickar awarden till alla som läser min blogg och ni får den här och nu! No obligation!

Kram Karin

lördag 23 januari 2010

Vackert ljus...




Idag sken solen på förmiddagen och det blir så fint ljus inne:) I vardagsrummet är tapeten så fin i dagsljus - den skimmrar i guld och gör sig så fin tillsammans med halvmånebordet i vitt. Jag gillar gröna växter inne. Plättar i luften är så fina tycker jag, särskilt när inredningen går mot lantligt/romantiskt i ljusa färger.

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Karin

lördag 9 januari 2010

Vinter stilleben...






Vilken tur vi har med vackert vinterväder! Särskilt idag när solens strålar letar sig upp mot himlen och fullkomligt lyser upp vår tillvaro. Idag har vi -23 grader hos oss och snön blir så där härligt kristallig och knastrig. Kan bara inte motstå att fota litegrann... Önskar bara att bilderna kunde bli som ögat ser, men det får bli ett gott minne av vår härliga vinter i år.

Kram Karin