torsdag 1 januari 2009

Vinterträdgård...





God fortsättning på det nya året!

Vårt nyår firades med goda vänner! Tack C o M för en fantastisk kväll med god mat och roliga uppdrag! Ni är för gulliga:)

Idag visade termometern hela -7 grader... Det kallaste vi upplevt än så länge! Vi har haft en riktig slappardag idag med filmtittande och kom inte ut förrän vid 3 tiden då det började mörkna. På med termobyxor, varma jackor, mössor, vantar och skor. Det enda som saknades var en så där 1 m snö att bygga snökoja i :) Hann att ta ngr bilder från trädgården innan det blev för mörkt.

Imorgon ska vi på en minisemester... till Köpenhamn! Ska bli alldeles underbart att få komma iväg bara J o jag. Barnen ska till mormor och morfar. Jag tar med mig kameran. Köpenhamn är så otroligt vackert. Här finns mängder med inspiration och bra shopping!

Ha en skön helg! Kram Karin

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så underbart det låter att få åka iväg på en sådan trip. Blir avis på dig. Härliga bilder du visar. Kan skicka lite snö till er. Vi har så att vi klarar oss.

Ha det bra!
Kram Ullis

♥ Fyra årstider sa...

Det lät roligt..har aldrig varit i köpenhamn.
Kram Lotta

Marianne sa...

Härliga bilder, här hemma är det mycket kallt, årets kallaste, -16. Helgen går åt till omplantering och sådder, underbart! MVH marianne