onsdag 16 juli 2008

Medelhavsvärme!






Kan inte hålla mig... måste bara visa lite bilder från vår semestertripp till Spanien! I 10 dgr har vi varit i sol och värme - helt fantastiskt skönt. Medelhavet var ljummet, likaså poolen i området vi bodde. Optimal sommar - det enda man gick i var bikini och på sin höjd linne och kjol... Såå skönt! Jag tror inte att jag har kännt denna värme på flera år, så det gjorde gott för kropp och själ.

Har inte varit så flitig med kameran på växtfronten, men tog ngr bilder på fantastiska olivträd, hibiskus och vyer över medelhavet. I området vi bodde växte helt enorma hibiskusbuskar i blandade färger som djupt röd, klargul och ljust orange. Urfina!

Nu är vi hemma igen - det är alltid skönt att komma hem - lite brunbrända och nöjda med resan! Nu har vi ngr dagar hemma i lugn o ro innan jobb drar igång. Vår trädgård mår bra - många växter har slagit ut i blom och jag ska ta lite foton och visa en annan dag.

Nu får vi hoppas på lite varmare väder här hemma. Tänk vad skönt att kunna få sitta ute och äta, dricka lite vin och dra ut på sommaren länge, länge...;-) Kram Karin

Inga kommentarer: