tisdag 16 september 2008

Saga är en Tiger!



För ca 3 veckor sedan fick vi en ny alldeles underbar liten familjemedlem! Det visade sig att vår lille katt är en kille och han heter Tiger eller "Tigge" till vardags. Han är sååå söt och snäll - en riktigt liten kelgris. Han vill gärna vara med oss och älskar att bli klappad. Det är så kul för han gillar verkligen att leka och busa med barnen. Ofta lägger han sig i Agnes dockvagn och har inget emot att Agens kör omkring med honom! Så sött!

Tigge ska få gå ut och in som han vill är det tänkt. Vi har tränat varje dag och nu kan jag släppa ut honom korta stunder utan att jag är med. Ropar jag kommer han skuttandes!

Nu är det dags för stora höststädningen i trädgården. Ska klippa gräs någon dag när det inte regnar... Det har blivit en halv meter högt känns det som... Återkommer med lite trädgårdsbilder! Kram Karin

1 kommentar:

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken liten sötnos. så där duktig var vår katt också när hon var liten. Nu drar hon iväg och man vet aldrig när hon kommer tillbaka. Men är hon i närheten när man ropar så svarar hon direkt.

Ha en bra helg!
Kram Ullis