torsdag 1 maj 2008

Lastar´n är här!






ÄNTLIGEN börjar det hända saker och grovplaneringen är i full gång! Vi stövlar ut och hugger i med spadar. Här ska grävas ner kantsten, trädgården ska schaktas och stenmur ska läggas.
Här ser ni lite bilder från vår trädgård idag - långt ifrån lantlig charm - men det ska bli så kul att se förvandlingen. Jag läser mkt om rosor på nätet och har hittat ngr favoriter; New Dawn - en blekrosa klätterros, Mme Boll - en djupt rosa-lila buskros, Mme Hardy - en vit engångsblommande buskros och Maidens Blush - en blekrosa, lättodlad albaros med ljusa, grågröna bladverk. Kanske att det blir ngn av dessa?! Det finns så många fantastiskt fina sorter och jag måste hitta rosor som är härdiga och lättskötta.

Framsidan av vårt hus har vi kommit lite längre med. Gräsmattan är lagd och vi har planterat fjärilslavendel utmed hela framsidan. Tänker komplettera med en blekrosa buskros på var sida om entén. Sedan ska grinden och ett falurött gammaldags staket på plats. Kanske ett silverpäronträd framför fönstret längst till höger - ja, vi får se!
Efter en kort kaffepaus är det dags att dra på gummistövlarna och hugga i. Tack för att du tittade in! Kram Karin

Inga kommentarer: